LegalProCare
Uw letselschadespecialist

Over LegalProCare

LegalProCare kenmerkt zich als een 'no nonsens' kantoor dat zich inzet voor het best haalbare resultaat voor slachtoffers. Een laagdrempelige en duidelijke dienstverlening. Uw zaak wordt kosteloos beoordeeld op haalbaarheid.

Tarieven:
U hoeft niets te betalen voor de dienstverlening, tenzij vóóraf duidelijk andere afspraken met u gemaakt zijn. Mochten er verschotten in uw zaak zijn (kosten van derden), dan worden deze vóórafgaand het maken hiervan met u besproken. Voor een uitgebreide toelichting wordt u verwezen naar de algemene voorwaarden.

Onze bedrijfsgegevens:
KvK nummer: 71765247
IBAN           : NL15 KNAB 0258 9562 67
Het BTW nr. is eenvoudig per e-mail opvraagbaar en staat op facturen.

Werkwijze

1.  U meld uw zaak aan (via de site, telefonisch of per mail);

2.  Uw zaak wordt kosteloos op haalbaarheid beoordeeld. Er wordt contact met u opgenomen voor een eerste kennismakingsgesprek en het eventueel inplannen van een persoonlijke afspraak. Ook wordt alle relevantie informatie met u besproken en opgevraagd;

3.  Mocht er een redelijke haalbaarheid zijn, dan wordt aangevangen met uw zaak. 

U wordt gedurende alle fases (aansprakelijkheid, medisch adviestraject, voorschotten, eindregeling) in uw zaak geïnformeerd over de status hiervan.

Kennismaking met uw jurist 

Naast een afgeronde universitaire opleiding in het recht, beschik ik over ruime ervaring in verschillende rechtsgebieden. Mijn interesse ligt met name binnen het privaatrecht en in het bijzonder in het behandelen van letselschadezaken. De reden hiervoor is dat ik voldoening haal uit het bijstaan van slachtoffers en nabestaanden in zaken tegenover (machtige) verzekeraars. Met mijn kennis en ervaring streef ik ernaar om een juist tegengewicht te bieden. In de dagelijkse praktijk besteedt ik ook aandacht aan het bijhouden van (specialistische) kennis. Enkele lidmaatschappen:

  • VJPP (Vereniging Jonge Professionals Personenschade);
  • NJV (Nederlandse Juristen-Vereniging);
  • VASR (Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht);
  • ANWB (Smartengeld gids). 

    dhr. A. Rabhi 
    letselschadejurist
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn