LegalProCare
Uw jurist bij (on)recht

Over ons

LegalProCare kenmerkt zich als een 'no nonsens' kantoor dat zich inzet voor het best haalbare resultaat voor haar cliënten. Wij hanteren een laagdrempelige en duidelijke dienstverlening, zonder onaangename verassingen achteraf. Dit ziet u terug in het feit dat wij geen kosten bij u in rekening brengen. Dit geldt ook voor de eerste beoordeling van uw zaak. 

Tarieven:
U hoeft ons niets te betalen voor onze dienstverlening, tenzij wij vóóraf duidelijk andere afspraken met u maken. Mochten er verschotten in uw zaak zijn (kosten van derden), dan nemen wij uiteraard vóórafgaand het maken van deze kosten contact met u op. Voor een toelichting op onze werkwijze verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Onze bedrijfsgegevens:
KvK nummer: 71765247
IBAN           : NL77 RABO 0330 2346 84
Het BTW nr. is eenvoudig per e-mail opvraagbaar en vermelden wij op facturen.

Werkwijze

1.  U dient uw zaak bij ons in via het aanmeldformulier op onze website;

2.  Wij sturen u een machtiging en vragen u om deze ingevuld en ondertekend samen met een duidelijke scan of foto van de brief (boete, brief wederpartij of andere brief) aan ons terug te sturen;

3.  Wij beoordelen uw zaak en koppelen dit aan u terug. Mocht er een redelijke kans op succes zijn, dan gaan wij voor u aan de slag.

4.  In geval van verkeers- of parkeerboetes adviseren wij u altijd om de boete tijdig te betalen om verhogingen en procedureproblemen te voorkomen. Indien u gelijk krijgt in uw zaak wordt dit bedrag uiteraard aan u teruggestort door de overheid. 

5.  Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en de uitkomst in uw zaak.

 

Kennismaking met uw jurist 

 

A. Rabhi LLB

Naast een afgeronde universitaire opleiding in het recht, beschik ik over ruime ervaring in verschillende rechtsgebieden. Denk hierbij aan het bestuursrecht; het aanvechten van verkeersboetes (Wet Mulder zaken), naheffingsaanslagen parkeerbelasting (parkeerboetes) en overige bestuursbesluiten. Ook binnen het privaatrecht beschik ik over relevante kennis en ervaring. Denk hierbij aan het schadevergoedingsrecht (o.a. verzekeringsrecht en letselschades), het algemeen contractenrecht, het consumentenrecht en incassozaken. U kunt mij als gemachtigde inschakelen. Meld uw zaak vandaag nog aan via de site en laat mij kosteloos voor u beoordelen of ik uw belangen kan behartigen.